SLEDOVÁNÍ A STAHOVÁNÍ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH
JE UMOŽNĚNO POUZE PŘIHLÁŠENÝM UŽIVATELŮM!



V případě, že vám naše skrývací lišty s obsahy nefungují, zkontrolujte, zda-li jste přihlášeni.


Děkujeme za přečtení.




Popis




Oficiální název: Full Metal Panic!
Název japonsky: フルメタル パニック!
Počet epizod x Délka: 24 epizod x 23 minut
Žánry, prvky: mecha, sci-fi, komedie, romance, armáda, seinen, high school
Věková kategorie: +12 (obsahuje nevhodný jazyk, násilí, velmi lehkou erotiku)
Rok vydání: 2002
Produkce: GONZO, Kadokawa Shoten, Pony Canyon



Sousuke Sagara je elitní voják zaměstnaný nezávislou žoldnéřskou organizací Mithril, která bojuje proti terorismu po celém světě. Tato společnost užívá vyspělých bojových technik, které jsou daleko za hranicemi možností jiných zemí a ozbrojených sil. Snaží se zabránit bezpráví na naší planetě.
Jak už bylo řečeno, Sousuke je mladý, nicméně ostřílený voják, který si poradí s každou nebezpečnou situací. Jenže je tu něco, s čím se ani Sousuke Sagara, profesionál, vypořádat nedokáže - střední škola.
Sousuke Sagara už ne jako voják, ale jako obyčejný školák, musí jít do akce, kterou si předtím neuměl ani představit. Jeho úkolem je dostat se v přestrojení za studenta na střední školu, kterou navštěvuje Chidori Kaname, a toto děvče tam také chránit.
Chidori je obyčejná dívka (tedy ne zas tak moc obyčejná) - je hezká, chytrá, fyzický zdatná a stala se předsedkyní třídy. Jediné, co jí chybí, je nějaký sladký románek s pěkným chlapcem. Ale pravdou je, že Chidori je tak trochu stvoření z divokých vajec. Téměř všichni kluci Chidori považují za menší fúrii, mají z ní strach nebo cítí k jejímu chování odpor, a kdo v ní našel zalíbení, není pro ni zdaleka dost dobrý... Až připochoduje na scénu starý dobrý Sousuke, který jí zamíchá kartami takovým způsobem, s jakým ani on sám nepočítal. Jednak ji Sousuke pronásleduje, kamkoli se tato modrovláska vrtne (klidně i do dívčí šatny), ale také ji otravuje svým podivným chováním (přece jen působí zvláštně, když se kluk na holku jen tak sesype a strhne ji s sebou na podlahu a řve při tom: "K zemi!").
Zkrátka a dobře, Chidori si o Sousukem udělala svůj obrázek: "Sousuke je fanatický otaku a úchyl a sexuálně mě obtěžuje." A podle toho se k němu také takto chová.
Proč byl ale Sousuke vyslán, aby Chidori hlídal? Co má Chidori společného s organizacemi ohrožujícími svět? Vše se zdá být v pořádku, ale po čase začne mezi vším tím "škádlením" Chidori a Souskeho přituhovat a dochází k únosu...

______________________________________________________________

ááááááájem....SMILEY PIG ....chňo chňo

I LOVE UCHIHA SASUKE

4.714285
Průměr: 4.7 (7 hlasů)