SLEDOVÁNÍ A STAHOVÁNÍ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH
JE UMOŽNĚNO POUZE PŘIHLÁŠENÝM UŽIVATELŮM!



V případě, že vám naše skrývací lišty s obsahy nefungují, zkontrolujte, zda-li jste přihlášeni.


Děkujeme za přečtení.




Yami no Matsuei

Říká se jí Hades, nebo Podsvětí. Meifu je Země, která vládne nad správou mrtvých. Existuje v ní místo, kde se vyřizují všechny její záležitosti - JuOhCho…

Yami no Matsuei
Název eng.: Descendants of Darkness
Název jap.: 闇の末裔
Epizod: 13
Typ: tv
Rok vydání: 2000
Žánr: bishounen, shohunen ai
Vytvořil: Hiroko Tokita

O anime:
Andělé smrti = schinigami opravdu lehký život nemají. Provozovat deteektivní činnost ,pátrat po zloduších a udržovat pořádek v našem světe - tak to patří na jejich denní pořádek. Nejen ,že se musí porvat s démony a jinou havětí musejí se hlavně vyrovnávat se svou minulostí ,když ještě žily jako obyčejní lidé ,snášet šéfa a jeho skoro nesplnitelné úkoly. Musí se naučit žít se svými parťáky a to občas není lehké pokud se vaším parťákem stane ještě skoro dítě. Tohle všechno musí stíhat náš hlavní hrdina Tsuzuki Asato (26) ,člověk který miluje sladké a je obestřen tajemstvím. Žádný parťák sním moc dlouho nevydržel. Potom se ,ale objevil Hisoka Kurosaki(16) a stal se jeho partnerem. Mezi těmito dvěma to opravdu často praská napětím. Hisokův vrah Dr.Muraki chce Hisoku už podruhé zabít ,potom dostat Tsuzukiho do postele a nakonec na měn provádět bláznivé experimenty.

Přestože je anime už starší grafiku má pěknou. Pokud si zviknete na podivnou barvu očí našich hrdinů nic už vám tam (snad) nebude vadit.

4.666665
Průměr: 4.7 (9 hlasů)