SLEDOVÁNÍ A STAHOVÁNÍ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH
JE UMOŽNĚNO POUZE PŘIHLÁŠENÝM UŽIVATELŮM!



V případě, že vám naše skrývací lišty s obsahy nefungují, zkontrolujte, zda-li jste přihlášeni.


Děkujeme za přečtení.




Durarara!!

Všechno nám to vlastně začalo, když Dullahan (bezhlavá víla z irské mytologie) ztratila svou hlavu a spolu s ní vzpomínky i část osobnosti. Tahle Dullahan jména Celty Sturluson se teda vydá svou hlavu hledat a nakonec se dostane až do Japonska, přesněji do Ikebukury v Tokyu.
Někdy poté se do Ikebukury přestěhuje Ryugamine Mikado a setkává se se svým starým kamarádem Kidou Masoamim. Kida se teda rozhodne ho čtvrtí provést a tak se Mikado setkává z afroamerickým Rusem Simonem... Sexy magorem Izayou Oriharou... číšníkem Shizuem Heiwajimou s nadpřirozenou silou... No,radši nebudeme vyjmenovávat všechny,to bychom tu byli až do večera.
Abychom neměli málo postav,seznámíme se ještě s Celtiným osobním životem a jejím spolubydlícím Shinrou Kishitamim-doktor, který je Celty naprosto unesený.
Mikado a Kida zatím v klidu chodí do školy,ale pak se objeví jakýsi student, který oznámí, že školu nebude moci navštěvovat. Ten student totiž hledá svou lásku, nějakou Celty. Ne,dívku s Celtinou hlavou. Ale je to vážně Celtina hlava?
V Ikebukuře se najednou objeví sekač Saika, který zabíjí lidi.
A aby toho nebylo málo, zamotá se do toho ještě gang Dollars. Prý je to jeden z barevným gangů, ale nikdo neví, jakou má barvu.
Kdo stojí za pozadím toho všeho? Kdo je Saika? Najde Celty svou hlavu? Jestli to chcete vědět,tak se musíte sami podívat.

Stahovat můžete zde ^^

5
Průměr: 5 (1 hlas)