SLEDOVÁNÍ A STAHOVÁNÍ NA TĚCHTO STRÁNKÁCH
JE UMOŽNĚNO POUZE PŘIHLÁŠENÝM UŽIVATELŮM!



V případě, že vám naše skrývací lišty s obsahy nefungují, zkontrolujte, zda-li jste přihlášeni.


Děkujeme za přečtení.




Paradise kiss


Recenze

Yukari je obyčejná středoškolačka, která poslouchá své rodiče na slovo a poslušně každý den chodí do školy. Ale jen do chvíle, než se setká se studenty Georgem, Miwako a ostatními, soustředěnými kolem módní značky Paradise Kiss, a začne se zamýšlet nad svým dostavadním stylem života.

Tato skupina potřebuje najít modelku - krásnou dívku, kterou Yukari na(ne)štěstí je. Arashi v ní viděl modelku na první pohled a tak netrvalo ani pár minut, než se Yukari (dobrovolně nedobrovolně - omdlela) dostala do ateliéru Paradise Kiss, kde z ní byli všichni členové grupy nadšení.

Nejdříve se Yukari všech z té podivné party děsila a snažila se od nich držet co nejdál, ale brzy zjistila, že jde o velmi milé lidi. Co hůř - jejich nadšení a elán následovat jejich sny v yukari probouzel vtíravý pocit, že je její život špatný, že vlastně nikdy nežila tak, jak si přála. Vždy následovala nějaký rozkaz, vždy se honila za vysokými cíli, ale k čemu to všechno, když si nikdy nenašla čas, aby opravdu žila. Každý zná tu chvíli, kdy si musí říct: "A dost!" A ta pro Yukari právě nastala, rozhodla se radikálně změnit svůj životní styl - tady a teď...

Abych pravdu řekla, myslela jsem, že mi anime tohoto typu nemůže vyhovovat, ale přesto jsem párkrát zavadila o nějaký ten díl Paradise Kiss a musím říct, že jde o něco, co je škoda přehlížet, protože jde sice o módu a romantiku, ale také o drama, které je v životě každého docela aktuální. Každý si nejspíš někdy pokládal různé existenční otázky a o tom to z části také je.
Grafika je opravdu nádherná a hudba se mi taky moc líbila. Zvláště opening a ending, ale také samozřejmě hudba mezitím.
Ale děj je to hlavní, co mě dostalo. Jde o příběh, sice s komediálními prvky, ale docela vážný, který ve vás možná bude budit dojem, že jste někdy něco podobného zažívali. Kdo by nechtěl prásknout s některými stereotypy, školou, nudnou prací či otravnými konvencemi. Jde o příběh, kdy jde obyčejná dívka, na kterou má okolí své vlastní nároky, za svým snem. To si myslím, že je dosti poutavé, a díky příhodám kolem toho vzniká dost zajímavé a hlavně kvalitní dílko nejen pro holky.

No co si budeme povídat .... Sám název nám napovídá o čem toto anime bude Smile
Toto anime uspokojí všechny dívky co mají rády love příběhy, ale i plno záhad a vyjasnění.
Ne však název sám jak to na první pohled vypadá je odhalující podstatou celého děje.
Všechny, které zajímají módní doplňky a přehlídky s kapkou vzrušení a také lásky si Paradise kiss náramně užijí a možá i zamilujou . Wink

+
- Sice to není seriál pro všechny, ale podle mě byl velmi zajímavý
- I přeto že byl vsílán s titulky, dokáže zaujmout na tolik, že i ten cizí dabing přehlédnete

-
- Líbil se mi, i když bych tam asi neudělala intimní chvíle jako autoři

Na tomto webu můžete o Paradise kiss ještě najít:

Popis
Info o postavách
Seznam dílů

______________________________________________________________

Nerada sama sebe hodnotím, protože to co si o sobě často myslíme,
ne vždy bývá pravdou.

2.5
Průměr: 2.5 (2 hlasy)